Σχετικά με εμάς

Κωνσταντίνα Τρεπεκλή

Σταύρος Μπαρτζώκας

Πάμε Εκδρομή: Η αγάπη για τα ταξίδια συναντά το Digital Marketing Ξενοδοχειακών Μονάδων

Ξεκινήσαμε το 2020 με όραμα να μοιραστούμε το πάθος μας για τα ταξίδια στην Ελλάδα και να βοηθήσουμε ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τον τέλειο προορισμό. Σήμερα, το Pameekdromi.gr έχει εξελιχθεί σε μια ακμάζουσα online κοινότητα, προσφέροντας:

  • Ταξιδιωτικές ιστορίες: Μέσα από φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα, μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας από πανέμορφους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.
  • Χρήσιμες πληροφορίες: Παρέχουμε λεπτομερείς οδηγούς, tips και προτάσεις για αξιοθέατα, διαμονή, φαγητό και δραστηριότητες.
  • Ξενοδοχειακό Marketing: Συνεργαζόμαστε με ξενοδοχειακές μονάδες για να προωθήσουμε τις υπηρεσίες τους και να ενισχύσουμε τον ελληνικό τουρισμό.

 

Πέρα από την αγάπη μας για τα ταξίδια, διαθέτουμε:

  • Εξειδικευμένη ομάδα: Μία δυναμική ομάδα με εμπειρία στο Digital Marketing και βαθιά γνώση του τουριστικού κλάδου.
  • Αποτελεσματικές στρατηγικές: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε tailor-made marketing campaigns για να αυξήσουμε την online παρουσία και τις κρατήσεις των ξενοδοχείων.
  • Μετρήσιμα αποτελέσματα: Παρακολουθούμε την απόδοση των campaigns και σας παρέχουμε αναλυτικά reports για να βεβαιωθούμε ότι η επένδυσή σας αποδίδει.

 

Είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου;

Κλείστε μία ΔΩΡΕΑΝ Τηλεφωνική Συμβουλευτική Συνεδρία για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες, να αυξήσετε τις κρατήσεις σας, να ενισχύσετε την online φήμη σας και να λάβετε μια δωρεάν αξιολόγηση για το digital marketing του ξενοδοχείου σας.

Ο στόχος μας είναι: